Over ons

Stichting Ik Stop Ermee (SISE) is opgericht in 2008 door 9 voormalig deelnemers aan de cursus stoppen met roken van Gert van der Ploeg in Amsterdam. Wij snapten niet waarom deze cursus zo onbekend was en vonden zijn cursus zo goed dat we besloten hem in dienst te nemen en een Stichting op te richten met als missie het aantal rokers in Nederland terug te brengen tot een minimum. De Stichting staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam (nr. 69659281). Sommige werkzaamheden worden uitgevoerd door de werkmaatschappij S.I.S.E. BV en Holding FIT-NL bezit de rechten. Dit heeft fiscale redenen.

Momenteel heeft S.I.S.E. vijf speciaal opgeleide trainers, drie secretaresses, een programmamanager, een communicatieadviseur, een beleidsmedewerker en drie telefonistes in dienst. Verder maakt S.I.S.E. gebruik van bijna 100 vrijwilligers, allen ex-rokers, die onze missie ondersteunen.

Het hoofdkantoor van S.I.S.E. is gevestigd in Utrecht in Tuinwijk-oost. Veel werkenemers werken vanuit de cloud. S.I.S.E. BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam (nr. 72709820 (Holding FIT-NL BV KvK 72707615 RSIN 859206944). Ons AGB nummer is 48485803. S.I.S.E. is aangesloten bij Vecozo. Momenteel werkzaam voor S.I.S.E. zijn Hugo Hairwassers, Roderik van den Bos, Ton van Herpen, Els Groenewoud, Elzo van der Toorn, Carlijn Nagel, Eric Blaauboer, Ezra Sesink, Charlotte Tee, Gregor Lamers, Paul Berbee, Annette Boelen, Jessie van den Berg, Renate Oosterloo en Monique Tienstra. Alle profielen zijn eenvoudig op internet vindbaar (foto zie onder). Onze volledige boekhouding is ter inzage opvraagbaar,

VOORDELEN VOOR JOU

ÉÉNMALIGE CURSUS VAN 4 UUR

Na één cursus van 4 uur nooit meer zin in een sigaret. Dit geloofden wij vroeger ook niet! 

NIET GESTOPT, GELD TERUG

Wij zijn er zo zeker van dat u definitief zult stoppen dat we u een niet gestopt, geld terug garantie bieden. Ook valt de cursus onder de basisverzekering (zie FAQ). 

Nazorg

Na het volgen van de cursus ontvangt u de gehele cursus op de mail en krijgt u een nood-telefoonnummer voor als u toch weer denkt aan een sigaret. 


Team Stichting Ik Stop Ermee

Klik op het foto-logo om de leden van het team van S.I.S.E. te zien

VOOR JOU

Onderneem nu actie en stop met roken door het volgen van één cursus van 4 uur voor €100,00. Wij zijn er zo zeker van dat u definitief zult stoppen dat we u een niet gestopt, geld terug garantie bieden. 

Bekijk cursus aanbod

VOOR BEDRIJVEN

Onze bedrijfscursus stoppen met roken van 4 uur is een interessante investering voor organisaties. Wij geven de cursus in-company of u verwijst uw medewerkers naar onze reguliere cursussen in heel Nederland. Klik hier voor meer informatie.

INFORMATIE VOOR ORGANISATIES